Sunday, 20 May 2012

Tension siot

Assalamualaikum and hello. Currently using bloggeroid untuk post kali ini. Kehidupan dirumah semakin memeningkan kepala. YES! Aku tension giler babeng. Sebab satu orang buat perangai dalam rumah ni, abis seisi manusia kena bebel. What the hell!!! Ni lah yang dinamakan kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Walaweyh... Tension derr. Boleh giler kalau everyday macam ni. Tahap kritikal dah ni oii. Bodoh! bodoh! bodoh! Geraaam meyh. Malang datang menimpa nimpa. Adoy... Takde perubahan langsung. Dah puas kena "basuh" pun macam tu jugak. Dah puas kena "bash" pun dia macam tu jugak. Apa lah nak jadi dengan kau!! zzzzz... Menyampah, benci, meluat, geram dan macam-macam lagi lah. Aku dah tak boleh nak sabar lagi dah. Buat masa sekarang ni baek aku diamkan diri. Nanty karang bila aku dah mula bersuara abis semua SENTAP! So watch out yea! Aku tunggu masa nak meletop jew ni. Grr... Adioss!

Thanks for reading.