Tuesday, 1 May 2012

Nasib badan

Selamat malam semua. Haihh -__- Bosannya malam nie. Dah lah panas, pastu berpeluh-peluh pulak uh. Apa kejadahnya memalam buta nie berpeluh-peluh an. Hmm... Sabar jew lah. Ada boyfie pun duk busy jew. Balas mesej pun lambat. Bila ditanya, tak busy katanyer. Tak busy apa kalau mesej pun susah nak reply. Kalau busy cakap lah busy, so senang! Takde lah aku kacau an ann. Alahaai... Layankan aje lah Syahira oii. Okey! Pejal seronok pergi jenjalan and than aku pulak dok terperuk dekat rumah macam TV plasma Tok Abah. HEWHEW. Dah lah bosan, tak boleh tidur bagai pastu tidak dipedulikan lagi. Walaweyhh... Ini lah yang dinamakan hidup. Hidup tak selalunya indah. Yang indah itu bahasa. HAHA. Sabar jew lah makcik oii. Dah nasib kau kan. Nak buat macam mana lagi. So yeah, Good night to all. Macam biasa, sebelum tidur aku nak mintak ampun dan maaf kepada semua orang yang pernah aku sakiti. Aku juga telah memaafkan orang-orang yang telah membenci aku dan juga orang-orang yang suka mengumpat pasal aku. Semoga tuhan memanjangkan umur kita dan May Allah bless youalls. Insya Allah. Assalamualaikum :))
DOA SEBELUM TIDUR
الحَمْد لِلّهِ الّذِي أَحْيَانَا بَعْدَمَا أَمَاتَنَا وَإِلَيْهِ النُّشُوْر
Maksudnya : Segala puji bagi Allah yang menghidupkan kami selepas mematikan kami dan kepadaNya kami akan kembali.

Thanks for reading.