Wednesday, 2 May 2012

Bowling time

Assalamualaikum dan selamat malam. Hari yang gembira bertukar menjadi hiba apabila ada orang telah men-spoil kan mood aku. Hurmm... Let's talk about a happy day dulu.  Hari nie aku, Family, and Pejal pergi berbowling lagi. This time dekat Mid Valley Megamall pulak. Macam biasa emak yang belanja! LALALA... Orang kaya tua! HEHE. Banyakkan duit mak sampai 2 game dia suruh cucu-cucunya main. Btw, Thanks emak sebab belanja kami main bowling lagi dan makan laksa Jusco yang tak berapa nak sedap sangat tuh! Haha, Result bowlingnya acano ehh agak-agak? Yahhhooooo... Aku menang, Aku ulang lagi sekali... AKU MENANG! Ada sesiapa yang kesah aku memang? Takdee... Takde takpe sebab aku sorang je yang kesah pun. HAHA. Hope akan datang dapatlah main bowling lagi dengan family tersayang. Happy sangat hari niee dan dapat lah jugak released tension kan. Sekali sekala perlu jugak berehat-rehat kan. Hmm, Okay lah, Actually aku tengah malas nak menaip and mengupdate, Penat pulak rasanya. Ini jee lah yang mampu aku update untuk posting kali niee okeyh. Tu jew pun benda yang happy sehingga pukul 6.00 petang tadi . Yehhooo... Bubye, Assalamualaikum. ❤

Thanks for reading.