Monday, 30 April 2012

Wish me luck

Assalamualaikum and hey peoples. Selamat pagi. Actually takde lah pagi mana pun, but its still consider morning. Hari ni Insya Allah aku nak keluar cari kerja. Actually bukanlah nak cari kerja sangat but duit poket semakin berkurangan. Gaji 60 Ringgit nak tahan beberapa bulan. Oh damn! HAHA. So yeah, jap lagi nak keluar dengan Pejal for a works. Sebenarnya aku teringin nak kerja dengan Kak Watie dengan Kak Mia but stilll masih dalam pemikiran. Seronok sebenarnya bila kerja dengan orang-orang yang kita sayang ni. Kita rasa bebas dan gembira. Sebab tu lah aku teragak-agak nak terima cadangan ayah untuk pergi interview yang dicadangkan olehnya hari nie. Hmm... Maybe tomorrow. Sorry yea! So yeah, wish me luck for today. For time being, aku nak cari kerja dekat Mid Valley. Untuk sementara waktu sahaja sebelum aku berjaya mendapatkan peluang pekerjaan yang lebih baik. Semoga berjaya Syahirah. Byeeee

Thanks for reading.