Monday, 30 April 2012

Malas, panas dan rindu

Assalamualaikum and hey semua. Hari nie hari yang membosankan. Seriously bosan. Sepatutnya hari ni nak kuar cari kerja tapi sumpah malas! Alahaai... Apalah nak jadi kan. Hurm, dah lah panas giler babeng. So, aku buat keputusan untuk tidur jew. Bangun- bangun tidur, baju basah dek peluh. Walaweyhh... Bahang nya terasa sampai ke tulang. HEHE. Kipas bukak sampai dua pun still panas lagi. Hurmm... Actually I miss my sayang. Rindu nya dekat dia. Sehari tak jumpa macam lamaaaa jew rasanya. Confirm-confirmlah dia tak datang jumpa aku malam nie. Nak keluar main badmintan pastu nak pergi Uptown katanyerr. Takpe lah! Biarlah dia. Sekali-sekala berjalan-jalan tanpa aku disisi. But really, I miss him so much. So muchhh -__- Rindu kakak aku jugak. Baru jew jumpa semalam but than still rindu. Rindu dekat semua orang. Rindu life aku yang duluu. And yes! AKU RINDU SEMUANYA SANGAT-SANGAT :(

Thanks for reading.