Sunday, 29 April 2012

Hello world

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatu dan salam sejahtera semua. What's up peoples? Finally, I'm back. Yeaah... Siti Norsyahirah binti Jefri sudah kembali berblogging. Baru siap meng-edit blog. New background, new header and new determination. Semoga hari-hari mendatang akan menjadi lebih baik dari sebelum-sebelum ini. Insya Allah, aku akan kembali berblogging. Kembali menghuru-harakan keadaan blog aku yang memang dah sedia huru-hara. Hmm... Let's talk about life! Hidup semakin kucar-kacir disebabkan aku sudah berhenti kerja sebulan yang lalu. Aku malas nak cari kerja doh! Memang malas but sampai bila kan. Insya Allah 01/05 ni aku akan kembali mencari kerja. Chaiyok Syera! HEHE -__- Cari kerja dekat-dekat dah laah. Duit banyak terbang if kerja dekat tempat-tempat yang banyak dugaan nie. Like Mid Valley. Abis jee kerja pergi bowling, abis kerja pergi wayang~ Mau tak bankrap kan. HAHA. But tengok lah dulu macam manaa. Dimana ada rezeki, disitu lah Syera akan berada. Doakan kejayaan Syera yea. So, Syera akan kembali ber-blogging selepas ini. Insya Allah. Sekian. Assalamualaikum

Thanks for reading.