Sunday, 12 February 2012

Menyampah sial

12 FEBRUARI 2012- TAK SUKA TALAM BERMUKA MUKA
Assalamualaikum. Apa khabar semua? Semenjak dua menjak niee, blog aku sudah di anak tirikan oleh tuannya. Alangkah kesiannya blog aku yang kian berhabuk nie. Hari nie update... Dua tiga hari kemudian baru ada entry baru. See! Nampak sangat pemalasnyaa. HAHA. Ermm, Mood sekarang agak berubah-ubah sebenarnya. Hati aku semakin jauh dari McDonalds. Dah takde mood nak kerja uh. Semua perangai dah tak macam dulu. Baik crew, baik manager. Katanya professional tapi professional taikk kucing. Walaweyhhh... Dekat store sekarang memang dah takde istilah professional langsung. Semuanya berat sebelah dan pilih kasih. Tak tahu mana silapnya tapi kebanyakkan nya begitu lahhh. Tapi kan the most part yang paling aku bengang adalah bila ada "manusia" yang sibuk busybody dan masuk campur hal aku sedangkan aku tak kacau langsung hidup si "manusia" niee. Straight to the points, kenapa depan aku kau cakap lain but belakang aku, kau seronok mengutuk dan memerli aku? SHIT LAAH! Kau pura-pura baik dengan aku but secara azalinya kau lah ketua pengumpat tu uhh. Takde life ker sampai kau nak kacau hidup aku huh. Grow up puhleaaasee! Kau sepatutnya mendoakan kebahagiaan aku bukan berusaha untuk memporak perandakan kehidupan aku. Berfikirlah sebagai seorang yang dewasa untuk kebaikan kau okey. Lastly... Just leave me alone! Alone means just let me be happier with my loves. AKU TAK SUKA SITUASI SEBEGINI. Kbaaai
SIAPA MAKAN CILI DIA YANG AKAN TERASA PEDAS. I'VE NOT MENTION ANYBODY NAMES. THANKYOU
Thanks for reading.