Tuesday, 14 February 2012

Entry merepek and patut baca

14 FEBRUARI 2012- READ THIS!
Assalamualaikum dan selamat malam. What's up and what's down peoples? Haaa... Berjumpa kita kembali selepas beberapa hari tidak menghupdate status. Walaweyhh... Serious aku malas giler nak menaip doe. So, hari nie mood rajin sudah kembali and yeaahhh ada lah entry baru untuk tatapan korang semua. Firstly, I don't invite any haters in my baby blog. I repeat my words~ I DON'T INVITE HATERS IN MY BLOG. Truly, aku memang banyak haters sekarang ni. Tak tahu mengapa dan sebab apa mereka tidak menyukai aku! Aku kesal kerana ini berlaku tapi like what I said Haters make me famous. Ade sebab kenapa seseorang tu tidak menyukai kita. Macam status facebook aku kelmarin #Kau tak suka aku sebab kau jealous dengan aku. Kau tak suka aku sebab kau dengki dengan aku. Kau tak suka aku sebab aku dapat lebih dari yang kau dapat TAPI malangnya aku tak kesah langsung kau tak suka aku sebab kau dah mengajar aku untuk menjadi lebih kuat dari sebelum ini# Apa macam? Ade jugak orang terasa uh but maafkan saya! Saya tak mention nama but sesiapa yang terasa tuu mesti sebab anda-anda sekalian ada perasaan tidak menyukai saya didalam diri. Tamatt! HAHAHA. Secondly, aku happy sebab aku ada big family dekat store aku. Aku ade kakak, abang, makcik, atuk, pakcik dan yang sewaktu dengannya. WAWAWAAA.... Tidak dilupakan kawan-kawan yang sentiasa ada disisi aku. Aku pun ade "teman tapi mesra" jugak. Jangan lah jealous melihat kebahagiaan orang lain okey. Apa kata korang semua doakan aku sentiasa happy. Kan lebih afdal itu dari berterusan mengutuk plus mengumpat pasal aku. Haaaa~ Terasa ker? Kesah pulak akuu! HAHA.

Thanks for reading.