Thursday, 16 February 2012

Puuihhhh!

16 FEBRUARI 2012- BERHENTI MENJADI STALKER PUHLEASEE
Assalamualaikum and selamat sejahtera semua. I'm currently having a bad mood this past few days. I hate YOU. Yes, it's you. Aku benci kau! So, disebabkan aku dah remove kau dari facebook aku (atas permintaan kau kan) aku nak kau stop stalker blog aku pulak. Maaf! Aku tak boleh nak private blog aku. Takkan lah disebabkan kau sorang jee aku nak kena halang semua orang dari melawat blog aku kaan~ Hmm... Aku sendiri tak tahu apa salah aku dekat kau sampai kau kena memburuk-burukkan aku dekat depan semua orang. Like seriously, Aku tak pernah nak masuk campur hal kau so kau jangan campur urusan aku. Kau jaga tepi kain kau dan aku jaga tepi kain aku. Simple right! Seriously, kau dah tak macam duluu. Kau yang aku mula-mula kenal masa aku first-first join McDonalds. Semuanya sudah berubah~ Aku pun tak tahu apa punca kau berubah but it's fine! Kalau itu yang membahagiakan kau, aku doakan agar ianya berkekalan. Kau selalu cakap aku suka kau kan, starting from yesterday, dah takde istilah suka dan sayang dah. Aku hormat kau sebagai boss aku, so aku harap kau pun kena elakkan sikap "pilih kasih" kau tu semasa bekerja. But, don't worry! Aku akan try untuk tidak bekerja bersama kau. I mean jadual lain-lain. Sorang pagi sorang malam dan begitu lah sebaliknya. Nak professional sangat kan~ Okey whatever! Kita tengok jee lah sikap ke-professional-an kau tu sampai takat mana yea. Aku benci perkataan professional sebab secara jujur nya takde sorang pun yang professional dekat store tu. Terima kasih!
#Post agak kurang ajar. Maaf andai kata ada yang terasa. But, I've just wrote what I think about. Dan kepada kau, Selamat maju jayaa and All the best#
BERHENTILAH MENJADI STALKER DI BLOG SITI NORSYAHIRAH BINTI JEFRI YEA.

Thanks for reading.