Thursday, 26 January 2012

Saya sayang awak

26 JANUARI 2011- DUGAAN DALAM PERHUBUNGAN
Assalamualaikum. Hey guys. What's up? Mood hari ni tak sihat. Bengkak dekat leher aku nie makin membesar lah. Berdenyut-denyut sakitnya. Haiyoo... Dah laa dalam mood berubah-ubah. Asyik sakit jeer aku nih uh. Dugaan Allah terhadap hambanya. Get well soon Syahira. Hmm, semenjak dua menjak tiga menjak ni kan, aku dengan si dia asyik bergaduh jee. Tu lah susah bila jadi orang yang disayangi ni. Ramai sangat yang sayang sampai dia jealous bila aku dengan lelaki lain. Okey fine! Aku dah mula jarakkan perhubungan aku dengan budak-budak lelaki dekat store aku. Semuanya untuk kau sayang. Yes! Aku sayang kau dan memang aku sayang kau. Kau kena percaya yang aku sayang kau macam mana aku percaya kau sayang aku. Susah sangat ker nak faham konsep tu? Takkan~ So, terima lah diri aku seadanya.  Diri aku yang kau kenal masa mula-mula aku bagitahu yang aku sayang awak. Macam mana aku yang kau mula-mula kenal, macam tu lah  diri aku sekarang. Lastly, saya sayang awak, Muahmuah.
Thanks for reading.