Tuesday, 24 January 2012

Kenapa menyusahkan hidup aku?

21 JANUARI 2012- THANKS SEBAB RUMITKAN KEADAAN.
First of all, aku nak ucapkan ribuan terima kasih dekat si "X" (bukan nama sebenar) sebab susah payah menjadi "orang tengah" untuk membaikkan keadaan>>> kataanyeeerr... But I think you have made the problem more complicated. Believe me! Its more complicated right now. Si gila pangkat tu dah salah sangka dengan aku doe. Hishh... Lantak korang lahh. Konklusinya... kalian berdua tak payah lah sibuk-sibuk nak masuk campur dalam kehidupan aku lagi. Pergi main jauh-jauh. Aku akan anggap korang dua tak wujud dah lepas nie okey. Tak wujud dah dalam hidup aku... That's the best words to describe everything. Aku tak suka orang yang tikam belakang. Macam budak-budak McD selalu kata>>> "X" nasihat orang memang pandai, tak pernah maki crew lah, itu lah ini laahh...tapi realitinya, bukan seperti apa yang "X" katakan. So sekarang nie aku kecawa dengan kau. Maaf sebab kau dah buat tahap respect aku dekat kau semakin berkurangan.  Aku harap kau bahagia. Terima kasih lagi sekali yea. Kciaaaaaaww
Thanks for reading.