Tuesday, 24 January 2012

Aku doakan kau bahagia

24 JANUARI 2012- MELUAT TAHAP CIPAN
Okey! Nampak gayanya tajuk entry sangat-sangatlahh menunjukkan yang aku sedang marah. And yeahh... Memang aku tengah marah tahap giler babi nie. Tunggu masa nak sondol jew. Btw, Selamat tahun baru cina to all yang celebrates raya cina ohkey. Hari nie triple pay untuk semua orang yang bekerja. Disebabkan hari ini triple pay, semua crew tidak dibenarkan membuat overtime kecuali insan-insan terpilih sahaja. Saya ulang lagi sekali... INSAN-INSAN TERPILIH SAHAJA. Untuk pengetahuan korang semua, aku bukanlah insan-insan terpilih tersebut. Aku dilayan bagaikan aku niee crew store lain yang dipinjamkan ke store Mid Valley 2. Aku rasa mungkin lebih teruk dari crew pinjaman. Hmmm... Aku bukanlah nak memburukkan sesiapa tapi perangai kau sudah melampaui batas-batas kesabaran aku. Dah terang-terang dekat crew schedule aku balik pukul 1.00 pagi, tapi ada lah sorang manager yang bajed-bajed hebat niee dok sibuk nak halau aku balik pukul 12.30 tengah malaam. What the fuckk! Please grow up lah bro. Tak payah nak gila pangkat sangat. Untung aku tak amik gambar jadual tuuu... Kalau aku baik hati amikkan gambar tu>>> Memang kau malu besar laweyhh. Aku pun tak faham lah dengan kau niee. Takkan sebab 30 minitxRM4.65x3 kau nak bermusuh dengan aku. Takkan sebab jadual, kau nak aku dengan budak-budak lain benci kauu. Hell yeahh! Please change yourself lah. Kalau dengan cara kau gila pangkat tuu boleh membuatkan kau naik pangkat, memang "terbaek" lahh. Banyak lagi cara lain kalau nak berjaya. Bukan dengan cara regging (membuli) crew-crew jew. OMG! Lepas nie kalau aku closing dengan kau, seriously aku kata... AKU SANGGUP NO SHOW. Gentle cakap lah kan. Kalau tak no show pun aku rela kena marah sebab main tukar-tukar jadual. Semuanya disebabkan KAU. Aku doakan kau bahagia sentiasaa. Akhir kata... SELAMAT BERJAYA DALAM KEHIDUPAN ANDAA. Kciaaaaaaaaaaw
Thanks for reading.