Thursday, 17 November 2011

Tengah malam dah hoy

17 NOVEMBER 2011- NOTHING COULD CHANGE ME 
Assalamualaikum semua. Currently baru jee sampai rumah lepas selesai closing tady. LALALA. Hari ni mood baik so closing pun kaw-kaw punya. Pakej siap stock up sekali. HEHE. Nak jadi yang terbaik macam sifu aku, kak Shafira. Dia closing memang tiptop so aku berhasrat untuk challenge dia. HAHAHA *evil laugh*  Takde laah.  Berguraau di tengah-tengah malam jeer. Aku ni baru setahun jagung. Erk... Macam langit dengan bumi kot kalau nak bandingkan aku dengan dia. She's the best *_* Ermm... Tadi dapat lollipop sempenaa Hari Lollipop Mid Valley 2. So yeah! Terima kasih daun keladi yea. Tak boleh nak bercakap. Just boleh tuliss je. TERIMA KASIH ABANG :)  Oh yeaah... Truly speaking aku dah remove "someone" nie dari facebook aku. Sorry to say lah kan but I have to do it.  And pleasee... Tolong jangan add aku lagi sebab aku takkan approved kau buat sementara waktu nie. Belilah berjuta coklat snikers pun... keputusan aku tetap sama. AKU TAKKAN APPROVED KAU BUAT SEMENTARA WAKTU NIEE. Tengok lah macam manaa>>> Kalau mood aku baik, insya allah aku accept kau balik jadi friends akuu. Kalau mood aku tak baik, Ermppphhh... Jangan harap broo. Sumpah aku sakit hati dengan perangai kau yang tak matang tu.  Haaaihhh... Kite kawan jee kan! Kenapa kau nak jiwang-jiwang dengan aku yea? Jadah apa bhai??!! Walaweyhh>>> Sabaar jee laah kan. Chiaaw
ENTRY TAKDE MOTIF

Thanks for reading.