Sunday, 13 November 2011

Just go with the flow

13 NOVEMBER 2011- JUST SMILEE AND LAUGH
Assalamualaikum dan hey semua. Aku baru jee lepas bersarapan pagi. Actually takde lah pagi sangatkan. Tapi bolehlah nak dipanggil pagi sebab matahari tak keluar lagi. LALALA *apa yang aku merepek nie* HUU... Hari ni aku kerja pukul 12 tengah hari. Tukar jadual sebab semalam aku buat Overtime sampai pukul 9.30 malam. Niat aku satu jee... Nak tolong manager.Ringankan beban crew lain and yeah... Aku rasa aku berjayaa. Yeaahh! Ermm... Sepatutnya minggu nie aku full opening. But than,hari ni aku tukar dengan sorang akak nie. Dia yang beria-ia nak opening sebab BF dia opening. So, aku jenis yang malas nak cakap banyak... Aku pun kasi jee lah dia open. Btw, aku dah malas nak kerja pagi sekarang. Dah seronok dengan keadaan malam yang lebih happening. HAHA. Dengan budak closing yang memang sporting, so takde hal lah untuk aku bekerjasama dengan dorang. Tapi apa boleh buat. Jadual aku bergantung kepada jadual "seseorang" ini. Andai kata dia opening, aku kena lah closing dan begitulah sebaliknya. But I think that's the best way. Untuk mengelakkan sesi mem"buat" muka. HAHA. Aku pun tak tahu kenapa kiteorang tak boleh bersikap professional macam orang lain. Mungkin faktor ego kowt. Masing-masing tak nak mengalah so ini lah hasilnya. Sorang pagi sorang malam. Sorang malam dan sorang ke pagi. LALALA. Ermm... Okey lahh. Nak mandi duluu. Byeee
KALAU ADA JODOH KITA JUMPA LAGI

Thanks for reading.