Wednesday, 16 November 2011

Entry ketika hujan lebatt

16 NOVEMBER 2011- HUJAN DAH LEBAT! 
Hujan dah mula menunjukkan taringnyaa! Macam mana niee? Hmm... Assalamualaikumm. Terlalu ghairah mengupdate entry sampai lupa nk bagi salam. Hujan dah lebat giler-giler babi nie. Camnee aku nak pergi kerja?? Nak redah pun takut sebab hujan ni pakej sekali dengan kilat dan petir. Walaaweyhh... Mau basah kuyup aku nanty time sampai Mid Valley. Dah laah masuk kerja pukul 5.00 petang. Macam manaa nie?? Tunggu jee lah hujan reda nampak gayanya. Tu pun tak tahuu pukul berapa nak redanya. Kalau sampai malam mau naya akuu. Tak pasal-pasal kena buat cuti sendiri. Ceettt... Selisih malaikat 44. Tak nak laah cmtuu uhh. Aku nak kerjaa nie. Sabar Syera! Insya Allah berhenti lah kejap lagi tuu. So, disebabkan aku dah siap cantik-cantik pluss cun cun nak pegi kerja>>> Aku pun mencuri sedikit masa untuk mengupdate blog nih haa. Sementara nak tunggu hujan stop! Taknak lah membazir masa so better merepek merapu meraban dekat sini. LALALA. Duit dalam poket semakin berkurangan. Bukan semakin berkurangan sahaja malaah tinggal beberapa kupang sementara nak tunggu gaji 30 November nie. Alaaahaai... Lambat bebenor kan! So, sekarang aku amalkan sikap berjimat cermat. Buat buta bila nampak teksi, buat kenyang bila nampak makanan favourite, buat-buat tak haus bila nampak chattime. HAHA. Oh yeaah! I miss Chattime. Tunggu gaji lah baru beli kann. Beli lapan bak kata Abang Wandee. LALALA. Okey! Nak tahu tak, someone had asked me about my relationship with "orang tu" Hellyeah! Don't asked me anymore because I don't know how to answer your question. We're just fine maybee -.- Malas nak comment banyak-banyak sebab nanti aku yang kena balik so better aku diamkan diri and tengokk je laah apa yang akan jadi nanty. I think his happy now. Happy with his life. Aku tak nak ganggu kegembiraan yang dia kecapi sekarang. I'm happy when I see his happy. Tanpa aku pun dia boleh bahagia lah sebab semua orang sayang dekat dia. HUHU. Sejak kehadiran aku, aku tahu dia banyak makan hati dengan perangai aku dan orang-orang disekeliling aku so yeahh... Better kiteorang macam nie. What the best for you is the best for me. Rindu tu memang rindu dan sayang tu memang sayang... tapi macam yang aku kata>>> Kalau kehadiran aku hanyalah untuk menyakitkan hati banyak pihak, better aku undurkan diri. Itu lebih afdal bak kata ustaz. HAHAHA
JUST THE WAY I AM 

Thanks for reading.