Saturday, 12 November 2011

Bila nak sampai penghujung nie

12 NOVEMBER 2011- REDHA JEE LAH
Assalamualaikum semua. Hmm... Orang lain dok sibuk update pasal 11/11/11 aku pulak duk sibuk mengedik gedik dekat blog pada 12/11/11. Walaweyyhh... Aku takde masa lah nak update blog semalam. Busy bebenorr. So, aku buat keputusan untuk update blog hari nie. Korang tak payah kisah lah yea sebab aku tak obses pun dengan tarikh tu (11/11/11) Kehidupan aku tersangatlah busy sekarang. Sumpah takde life! Ermm... Jadual kerja serius tak boleh blaah. Semalam pagi, hari nie closing esok open lepas tu open open open dan terus open sampailah aku dapat closing semula iaitu pada hari Khamis (kalau tak silap) Ermm! Jealous bila tengok member-member aku yang lain dapat berpoya-poya walaupun dorang bekerja. Cuba tengok aku niee>>>Takdee masa langsung nak pergi oyeh oyeh dengan kawan-kawan aku. Inilah cabaran dan kehidupan aku di McDonalds. Oh yeaaa... Ni aku baru jee balik dari closing. Sekarang dah nak masuk pukul 3 pagi. Actually aku tak closing pun... Disebabkan ada cilaka yang no show hari niee, aku ditariknya ke closing dan untuk pengetahuan korang, esok aku kerja pukul 10 pagi. Waaaaa -.- Rabak doe bijik mata aku kalau hari-hari macam niee. Tak cukup tidur, badan tak cukup rehat, asyik stress jee sampai jerawat penuh dah dekat muka TENSIOOOOONNNNNNN!!! Btw, aku nak mintak cuti panjang bulan 12 niee. Cuti yang sangat panjang. Nak pergi menyendiri dan menenangkan fikiran. Tak boleh lah hidup macam nie. Tertekan dengan kehidupan yang aku pilih sendiri. Tapi nak buat macam mana kann~ Aku yang yang pilih jalan hidup aku macam niee. So redhaa je lahh. Amin. May Allah bless me and all the best in life. Amin :)
RABAK BIJI MATA BHAI

Thanks for reading.