Thursday, 17 November 2011

Aku tak peduli

17 NOVEMBER 2011- APA YANG TERJADI AKU TAK TAHU
Assalamualaikum semua. Selamat nak masuk tengah hari. HEHE. Actually aku baru je bangun daripada tidur. Hebat tak hebat lah kan. Semalam aku closing. Hari nie pun aku closing and guess what>>> Esok aku openn. Yeaaah! I loooooikeee. Rabak bijik mata aku esokk. Jangan tak bangun sudah laah yea. Ermmm... Actually aku tak tahu nak update pasal apa dah. Hidup aku amatlah membosankan sejak beberapa minggu nie. Life aku hanyalah kerja//rumah, kerja//rumah. Takde time pun nak pergi berpoya-poya. Nak dapat cuti pun payah apadahal kann~ Tiba-tiba aku jadi rindu dekat Ahmad Afiq Sakimi. Apa khabar agaknya dia dekat Kelantan kan? Erkk... Rindunya Syera dekat Afiq uhh. Last kita borak pun hari Selasa hari tuu. Lepas tu dah takde dah kan. Walaweeyhh, bosannya hidup! Btw, I'm not like talking to anybody today. Mood berubah-ubah lah katakan. Kalau ikutkan hati yang keras nie, serious tak nak pergi kerja todayy. Dah laaa tengah angin senggugut nie. Takut "berangin" jee nanti. HEHE. Lantaklaah! Aku sendiri tak tahu apa yang tejadi dekat hidup aku sekarang. Yang aku tahu, aku tak sabar nak gajii. Itu sahaja! Chiaaaw.
BOSAANNYAA

Thanks for reading.