Friday, 21 October 2011

Thousands of sorry

21 OKTOBER 2011- MAAF UNTUK SEGALA-GALANYA
Posting kali nie pendek ajee sebenarnya. Just nak buat press conferencee. Saya Siti Norsyahirah binti Jefri ingin menyusun sepuluh jari tangan plus sepuluh jari kaki memohon ampun dan maaf kepada manager saya kerana telah bersikap agak kurang ajar dengan menyatakan beliau watak antagonis dalam drama hidup saya. Kalau arwah mama saya masih hidup kan~ Mesti dia belasah saya sebab saya dah pandai nak kurang ajar dengan orang sekarang. Hmmm... Disini saya menyatakan bahawasanyee faktor meningkat dewasa menyebabkan saya jadi macam tu. HAAHAHA. Apa kena mengena ntah -,- Kita sambung lagi>>> Saya jugak mahu meminta maaf kerana bersikap tidak matang dengan membuat status-status yang tidak sewajarnya di Facebook. Maaf jugak kerana tidak dapat menjadi kawan yang baik. Lastly, Thanks for everything. Chaaaw ;)
NABI PUN AMPUNKAN UMAT UH.

Thanks for reading.