Monday, 17 October 2011

New design

17 OKTOBER 2011- NEW DESIGN BEBEH
Assalamualaikum. Hey korang. Selepas dua hari mem-private kan blog... Ini lah hasilnya. Taaaraaa~ Bertambah buruk ajer ku rasakan. HAHA. Serius aku dah malas nak edit lagi uh. Rasa macam buang masa jer. Dah lah aku kekurangan masa sekarang nie. Hish~ LALALA. For your information, aku tak tahu nak edit macam mana lagi dah. Seriously doe! Bosan asyik design yang macam budak-budak jerr... Teringin jugak nak jadi dewasa kan. HAHAHA. Biarlah! Buruk pun buruk lah. Nnati kalau ada masa aku edit lagi okey. Ni pun aku buat ala kadar je sebab masa amat mencemburui aku. Ceeettt!! Sekarang isu masa dah jadi terlalu sensitif. So, aku malas nak cerita panjang-panjang soal masa lagi. Nanti aku kena sembur macam semalam. HAHA. Padan muka aku! Okey arh! Nak gerak pergi kerja dah nie. Store dah memanggil-manggil aku tadi. So peopless>>  Bye bye. Adioss
SIMPLE AND STEADY

Thanks for reading.