Friday, 14 October 2011

Kerenah hidup manusia

14 OKTOBER 2011- JUST GO WITH THE FLOW
Assalamualaikum dan selamat malam on the way to pagi kepada bloggies-bloggies sekalian. Masa sekarang tepat jam 5.00 pagi waktu Malaysia. Waktu Australia aku tak tahu lah pulak pukul berapa sebab aku tak pernah pergi sana kan. HEHE. Mesti korang tertanya-tanya kenapa aku tak tidur-tidur lagi? Jawapannya... Aku sendiri pun tak tahu kenapa aku tak boleh tidur. Mulut aku ni menguap dah beratus-ratus kali tapi malangnya mata aku tak mahu lelap jugak.Why? I also don't know. LALALA. Hmm... Actually ada banyak benda aku nak update dekat blog aku nih. Tapi malangnya masa mencemburui life aku beberapa hari ini. Mana taknya~ Asyik tengok bulan jer... masa bila nak dapat tengok matahari kan. Orang update blog time nampak matahari bersinar tapi AKU? Dapat tengok bulan dan bintang berkerdipan jeer.Tapi takpelah. Syukur alhamdulillah (*_*) Let's go on~ Life aku beberapa hari nih sangat-sangat lah kelam kabut. Kadang-kadang tuh sampai makan pun boleh lupa. Tu laah... Asyik fikirkan pasal "bayang-bayang" aku tuu jer. Oh yeahh, Now nak story sikit pasal "bayang-bayang" yang sentiasa mengekori aku tuh~ AKU TAK SEBUT NAMA TAPI SIAPA YANG TERASA TUE AKU MINTAK MAAF LAH YEA. INI ADALAH UMUM! Okey. Bayang-bayang akan sentiasa mengekori kita walau dimana pun kite berada. And yeah, aku dah jumpa "bayang-'bayang" aku tue. Actually aku memang menyampah bila orang dok follow aku walau dimana pun aku berada. Rimas tahu tak rimas!~ Mesti korang tertanya-tanya kenapa aku tak marah dia kan?? Shit lah kalau korang sangka aku tak marah dia. Mulut aku ni dah berbuuih dah... Aku dah cuba untuk menjauhkan diri aku dari dia. Tapi apa yang aku nampak semakin aku menjauhkan diri dari "bayang-bayang" aku tue, semakin dekat jer diri dia dengan diri aku. Susah lah aku kalau macam nih uh. Dah lah! Esok kite sambung lagi. Mata syera dah ngantukk giler babi dah nie. Doakan keselamatan diri Syera untuk esok. Bye bye.
SELAMAT MALAM

Thanks for reading.