Monday, 17 October 2011

Betapa indahnya jika...


 17 OKTOBER 2011- INDAHNYA BILA ADA MASA TERLUANG.
Hey uolls. Jumpa lagi kita kan. Finally, ada jugak masa terluang untuk aku mengadap blog tercinta. HAHA. I'm currently at Oasis, Mid Valley. Sementara tunggu nak masuk kerja Ni kan, apa salahnya lepak-lepak chillex dulu sambil menghupdate blog aku ni. Hmm... Badan rasa serius tak best hari nie. Macam nak demam pun ada jugak. Tapi apakan daya>> Aku kuatkan jugak semangat aku untuk ke tempat kerja. And yeahh~ Tadi aku kena hujan lagi. Minggu ni je dah 3 hari berturut-turut aku mandi hujan. Insya Allah tak lama lagi demam lah tuee. HAHA. Astagfirullahalazim... Bukan ku mintak ekh! Just berhati-hati sebelum terkena. So, aku dah buat keputusan untuk jadi rajin makan ubat. LALALALA (nampak sangat aku nie pemalas nak makan ubat) HEE... Aku tak nak demam wow! Disebabkan ada lagi 2 jam setengah untuk aku masuk kerja, aku nak merepek plus meraban dekat baby blog aku nih. So, kepada korang- korang semua>> Layankan aje lahh semua entry-entry aku tuee. Kalau terasa nak baca... bacalahh. Kalau tak nak pun takpee. Saya tak kesaah. Jumpa di entry yang seterus nya yea.
BLOG AKU, SUKA HATI AKU LAH

Thanks for reading.