Thursday, 20 October 2011

Kenapa aku tak bole tidur?

20 OKTOBER 2011- APA LAH NAK JADI NIEE.
Waktu sekarang sudah masuk pukul 3.30 pagi and aku still berjaga lagi. Esok aku kerja opening. Ini bermakna tinggal lagi 2 jam setengah jer untuk aku tidurr. Hell yeahh! Confirm-confirm lah aku tak tidur terus kan. HUHU. Nie semua sebab terlebih dose tidur petang tadi. Hmmm! Susah lah macam niee uh. Esok nak kena bangkit awal. Dah tak tidur malam niee... Jangan dok lewat esok sudah laaah kan. Dah lah opening dengan Kak Salmahh. Mesti kena awal sebab Kak Salmah laaaagi awal doh. Takpe! Takpeee... Aku akan usaha untuk mencelikkan bijik mata aku berdasarkan jam yang telah diset di handphone aku. HAHAHAHA. Unik tak ayat aku! LALALA. Okey fine! Tadi secret admirer aku call. HAHA. Caring betul budak tu uhh~ For the first time aku puji dia in public. Ceeeettt... HAHA. Kindly speaking he's a good man actually. Bukan nak bodek tapi ianya datang ikhlas dari hati. I know he will do anything for me. But sorry dear! I can't loving youu -,- Syera cuma boleh anggap Irsyad as my lovely brother jerr. Tapi apa kan daya>> Jodoh pertemuan semuanya di tangan Allah. Kalau Allah kata Syera jodoh Irsyad, Syera kena terima jugak dan jika berlaku sebaliknya... Syera harap Irsyad redha la yeea. Kita mana boleh nak melawan takdir kan. Hmmm... Thanks sebab selalu tolong Syera especially time Syera opening. Terima kasih jugak sebab selalu amik berat pasal Syera dan terima kasih jugak sebab selalu sabar dengan perangai Syera. Macam hari nie kan~ 10 kali call, sekali jee yang diangkat. HUHU. Sorry sayang. Dah kata hari cuti kan, handphone pun cuti lah. HEHE. Syera harap Irsyad akan jumpa girls yang lebih baik dari Syera yea. Bukan baik jeee... lagi cantik, lagi comel, lagi ikhlas menerima Irsyad lebih dari Syera. Semoga Irsyad bahagia okey. Syera sentiasa mendoakan kebahagiaan Irsyadd :) Motif apa akuuu ceritaa pasal Irsyad ni pun aku tak tahuu... LALALALAA.
Thanks for reading.