Wednesday, 7 September 2011

THE SMURFF

07 SEPTEMBER 2011- SMURFFS SANA, SMURFFS SINI.
Comel kan The Smurfs! Korang tahu tak The smurffs tu apa? Tak tahu! Datang lah ke GSC Mid Valley depan Mcdonalds tu. Terpampang besaar punyaa poster movie The Smurff. HAHA. Hari ni kerja aku jual toys The Smurff ajee. Banyak wow! Ada costumers tu beli sampai 12 biji benda alaah tuu. Beli nya patung yang sama jer uh. Hari ni baru keluar design baru so banyak lah orang cari kan~ Memang patung tu comel. Aku terpaksa mengakuinya walaupun aku tak minat benda-benda nie. So you guyss *_* Belilah sementara stok masih adaa. Saya ulang lagi sekali... SEMENTARA STOK MASIH ADAA! Jangan nanti dah habis, baru sibuk-sibuk nak cari. Dah biasa dah jumpa pelanggan macam tu. Time ada, tak nak beli! Bila dah sold out, sibuk duk bising-bising nak beli bagai. Takde life kan~ LALALALA.
DAPATKAN SEMENTARA STOK MASIH ADA YEA. THANK YOUU

ALAA TOMEI TOMEI 

Thanks for reading.