Tuesday, 6 September 2011

Semoga engkau berpuas hati

06 SEPTEMBER 2011- JUST FORGET ABOUT IT SYERA.
Kenapa aku rasa down giler ekh hari nie? Nak datang bulan leertuw. HEHE. Takde lah. Hmm... Actually aku asyik teringat jer apa yang jadi petang tadi uh. Kenapa susah sangat nak lupakan nie? Dan kenapa aku perlu menangis sebab benda alah nie? KENAPAA??? Aku tak mintak pun semua ni terjadi tapi kenapa jadi jugak dekat aku?? Salah aku ke diaorang semua rapat dengan aku? Salah aku ke kalau manager dah letak jadual kiteorang sama-sama? SALAH AKU KER?? Kalau salah aku, aku mintak maaf tapi serius aku terasa gileeer atas apa yang jadi tadi. Memalukan akuu!! ~Saya nak tahu motif kenapa 'awak' buat saya macam tu? OK fine! Tak suka kerja dengan saya? Saya akan cuba merayu dekat manager yang buat jadual supaya kita tak payah kerja sama-sama. MACAM YANG 'AWAK' SELALU MINTAK SETIAP KALI JADUAL KITA SAMA KAN! Walaupun kena marah sebab banyak songeh, takpe saya sanggup kena marah asalkan 'awak' tak sakit hati setiap kali tengok saya. Saya terimaa uh~ Puas lah hati kamuu yeea! Satu facebook dah tahu apa yang jadi. Aku pun ada perasaan lah. Korang nampak aku senyum je kan, tapi dalam hati... panas deer! Takpe lah Syera. Tabahkan hati, kuatkan semangaat :) Insya Allah kau akan memperoleh kebahagiaan suatu hari nanti.
SENYUM JE LAAH SYERA OII


Thanks for reading.