Saturday, 3 September 2011

Saturday bebeh


03 SEPTEMBER 2011- HEY SATURDAY
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hey Saturday. Hari nie 03 September 2011 bersamaan dengan hari Sabtu. Hell yeah (*_*) Semua pakat-pakat bangun pagi sebab nak pergi mewempitzz kejap lagi. Semangat lah katakann~ Cehh, hari ni sepupu sepapat aku semua ada dekat rumah aku. Dorang tidur sini. So, agak huru-hara lah keadaan rumah sekarang nie. Pungpangpungpangg. Poning kepalo eden~ Okey. Now nak cerita pasal aktiviti hari sabtu yakni hari ini. Kalaau aku, hari sabtu yang indah lagi sunyi ni, better duduk rumah tidur laaaaagi best. HAHA. Tidur adalah segala-galanya bagi budak workerholic macam aku. Jyeaahh! Tapi itu sume hanyalah angan-angan belaka. Aku dengar dorang nak pergi open house. Hey deyh~ Mesti aku terjebak sama nanti nie. Confirm-confirm kena paksa ikut dorang beraya. Oh maaaan! Nak berdoa kejap ekh. AHAHA. Semoga aku tak payah ikut dorang. Puhhhleeeease -.- HEHE.
Okey lah. Nak bersarapan lepas tu nak mandi. Chaww
SELAMAT HARI SABTU


Thanks for reading.