Monday, 26 September 2011

Kedatangan dialu-alukan

25 SEPTEMBER 2011- WELCOME TO THE CLUB
Selamat datang ke dunia stalker saya ucapkan kepada Siti Salmah aka boss besau saya. Ceeeettttt... Dah pandai nak spy-spy blog orang dah sekarang makcik nie. HAHAAHA. Rugilah akuu dohh. Ni semua gara-gara posting SITI NORSYAHIRAH JEFRI lah niee. Statement no.9! Bikin gempak jer dohh. LALALALA. Okey. Bertambah sudah bilangan stalker di blog aku nihh. Tapi takpee. Anda semua dijemput hadir ke blog saya. Kedatangan anda sangat-sangatlah dialu-alukann. Boleh kan macam nih! HAHA. Sabaar je lahh (*_*) And again, thanks sebab like status blog saya. WAWAWAWA
 (POSTING: PAGI PETANG SIANG MALAM)
(POSTING: SITI NORSYAHIRAH JEFRI)

Sabar je lah Syera. Dah kata kau artis kan~ Senyum je laah. Mana tahu kau menang anugerah ke tahun depan. HAHAHAHHA


RUGILAH AKUUU

Thanks for reading.