Wednesday, 7 September 2011

Diary hari ini

07 SEPTEMBER 2011- HUWAAARGHHH
Ohkey fine! Actually malas giler nak update blog hari nie. Mata aku dah tak boleh nak dibukak dah uh. Ngantukk tahap dewaa dewi dah nie. Ngantuk! Ngantuk! Ngantuk! Huwaaaaaaaarghhh -.- HAHA. Tak senonoh punya anak dara kann! Menguap tak tahu tutup mulut. Hmm... Hari nie semuanya berjalan dengan lancar. Lancar selancar lancarnya! Aku tak kacau sesiapa pun tadi. Bercakap pun kurang. Kononnya nak jadi Syera yang dulu balik -.- Walaweyhh... Susah kot sebenarnya. Balik sorang-sorang, pergi makan sorang-sorang, tengok wayang sorang-sorang~ SEMUANYA SORANG-SORANG! It's fine with me lah. Asalkan aku tak sakitkan hati sesiapa sudaah lah uh. Tak suka lah korang gaduh-gaduh sebab aku. Tiba-tiba aku rindu kembar aku yang sorang nie. AFIQ! Cepatlahh balik. Banyak story nak share nie. Afiq jer yang faham Syeraa uh! hiskhisk (sambil menangis) HAHA. Hmm... Esok opening lagi. Kontrak open dalam tangan aku minggu nie. Winkwink *_* Saje jer mintak open sebab aku malas nak kerja sampai malam. Lambat-lambat pergi kerja buatkan aku terasa malas nak melangkah keluar dari rumah. Home sweet home kaan~ HEHE. Tadi aku dapat duit raya. RM1 dari managerr tersayang katanyeeer (kau kan manager paling dia sayanggggg) dan RM 10 duit raya dari McDonalds. Alaa... Ingat tak aku kerja dua hari time raya hari tu. Tu lah hasilnyaa~ RM10 untuk 2 hari. Actually jealous dengan Ruslan sebab dapat RM55 uh. Kayoooo kayooo! HEHE. Hari ni aku balik kerja on time. Tepat pukul 3 petang, aku terus punch out. Malas nak buat overtime. Hati tak seronok dah nak kerja. Lepas tu Kak Salmah ajak aku teman dia pergi Mcdonalds Pusat Bandar. Siap offer nak hantar aku balik lagii. HEHE. Rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari. Jimat lah tambang balik aku hari nie. LALALA. Duduk dalam kereta dengan Kak Salmah, banyak wow story dia. Best arh dengarr. Masa zaman dia sekolah semuaa semua~ Bangga doe aku dengan diaa. Lepas dengar story dia,aku sendiri tak sangka akhirnya dia jadi store managerr uh. So, Nothing possible in lifee. Dalam pukul 5 lebih, aku sampai rumaah.  Tukar-tukar baju, mata dah tak larat dah terus tertidur. Ni pun terjagaa terus update blog. Kejap lagi sambung beradu lagii leeertuw. HAHA
GUA CAPEK BANGAT DONGG

Thanks for reading.