Sunday, 25 September 2011

BABYBABY-G

25 SEPTEMBER 2011- OH MY BABY-G
Hell yeah! Jam Baby-G saya kan, dah abis bateri uh! Grr>> Hari tuh patah and now abis bateri pulak. Halamak aii... Rugi rugi. Pagi tadi time bangun tidur, aku pelik kenapa jam tuh tidak berlampuu apabila ditekan. Ingatkan sementara jer lahh UH. Aku pun pakailah pergi kerja, naik teksi, turun teksi, pergi makan blablablaa... and finally aku tengok jam baru pukul 1.00 petang. OMG>> Takkan still pukul satu sedangkan hari dah gelap kan~ HAHA. Rupa-rupanya dah habis bateri. So, abis jer kerja, lepak-lepak makan dengan member and lastly pergi ganti bateri jam yang baru. Harganya?? Tak payah kira lah kann~ HAHA. Still mampu nak bayarr (walauuuu) HAHA. Lepas nih agak-agak apa lah pulakkan?? Hari tuh "lock" jam nih patah. Habis lah jugak RM40. Kali nih bateri dia pulak~ Sabar je lah. Untung aku sayang jam tuh! Macam aku pernah kata dekat ayah;  beratus pun akak sanggup asalkan jam tuh okeyy. SEE!  Reaction ayah hanyalah geleng-geleng kepala jerr. Mesty dia ingat anak perempuan dia nih gila kan~ HAHAHA. But seriously aku sayang jam tuh. Semalam time kenduri, aku pakai jam  tu time basuh pinggan... And nak tahu tak, ayah marah akuu. Dia kata: karang abis lah duit kau nak repair jam tuh. Pegi bukak sekarang. HAHA. Boleh macam tuhh? LALALA. Okeyy papa. Thanks for your reminder. LALALALA.
AYAH YAYAYAYAYA

Thanks for reading.