Saturday, 3 September 2011

Video mengumpat



03 SEPTEMBER 2011- VIDEO GILA PERTAMAA KAMI
HeyLoo. Masa dekat open house yang bosan tady uh, kiteorang sempat buat satu video. Aku pun tak tahu nak bagi title apa untuk video tu, but I guess it's a crazy video lah. HAHA. Video mengumpat namanyer. HAHA. Sumpah kelakaar weyh~ Tu jer part yang best time open house tadi. Part buat video bangang uh. HEHE. Aku pun tak tahu kenapa aku rajin giler nak rakam bagai an. So, senang cerita semuanya candid kot. Secara tak sengaja. Jadi, layan je laah ekh. Jangan lupa tekan button 'PLAY'. HEE
*Disebabkan video nie gilerr, korang kenaa faham-faham sendiri lah apa kiteorang merepek dalam tu ekh. Aku pun tak faham apa aku cakap sebenarnya. HAHA. So, sila rotate leher anda sebelum kepala anda mula cramp! HAHA
NAK BUAT VIDEO LAGI LAH

Thanks for reading.