Monday, 15 August 2011

PEACE YAW

15 OGOS 2011- MUKADDIMAH AKU! HAHA
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Blog kembali hidup seperti biasa. As long aku tak mula kerja lagi, blog nie akan dipenuhi dengan aktiviti kemerepekkan aku. KEKEREPEKKAN?? HAHA. Mengarut jerr. Belum pape dah start merapu. Walaweyh... Hari nie adik-adik aku dah start sekolah. Hmmm, bosannyer rumah tanpa mereka. Ayah pun dah start kerja kan. At least takde lah dorang sedih sangat uh. Alhamdulillah *-* Syukur kepada Allah. Aku nih haaa!! Entah bila dapat jalan-jalan macam duluu. Dengan kaki yang berceloreng ini. BERCELORENG?? Ape tuh?? Pi check dekat kamus ekh. HAHA. Dah macam ayat askar dah. HEHE. Jauh dari lubuk hati aku nie (ayat sastera), aku tak sabar nak masuk kerja balik. Sekurang-kurangnya takde lah aku asyik fikirr jer pasal life aku yang membosankan ini. Kaki oh kaki! Cepat lah kau sembuh yea~ Aminn. Aktiviti hari nie, aku rasa sama jer macam semalam kowt. Online, youtube, novel, handphone, bergayut dan sekali-sekala usha usha panas dekat buku crew trainer aku. Oh yeaah... Hari nie, salah seorang BFF aku nak pergi amik exam. All the best to him lah kann~ Make them proud of youu. Jangan ingat kita bukan insan terpilih SO tak layak nak jadi crew trainer. No such things okey... HAHA. Kelaaaasss kau Jaah! Actually, aku pun kena pergi jugak lah exam tu. Dekat Mutiara Damansara. Walaweyh... Jauh kan! Bercinta jugak aku nak pergi dan balik hari tue. Almaklumlah, Damansara bukan area aku. Aku budak kampung jer. Mana lah layak lepak Damansara (merendah diri kan) HAHAHA.Kali pertama pergi, GAGAL! Korang tahu tak, aku GAGAL! HAHA. Banyak benda lagi kena belajar sebenarnya especially bahagian kitchen. Aku bab kaunter bolehlahh. Sampai bab kitchen, melalakk! HAHA. Sepatah haram pun tak tahu... Macam yang dorang kata, tak tahu boleh belajarkann~ So yeahh, aku sedang belajar. Mugkin bukan rezeki aku nak amik exam kali nie. Apa-apa punn...
 ALL THE BEST TO M.FAIZAL MAT ISA.
GOOD LUCK FRIENDS

Thanks for reading.