Friday, 26 August 2011

Baju raya saya


26 OGOS 2011- YANG NIE BARU UNTUNG~ HAHA
Assalamualaikum semua. Heyloo. Selamat petang saya ucapkan kepada kalian. Maaf diatas kelembappan saya mengupdate blog hari nie. Almaklumlaah hari nie kan ayah off. So, berjalan sakanlah (walaau kaki sakit) HAHA. Bangun bangun tidur je tady, emak ajak pergi menziarahi kubur mama. So yeah, aku sangat teruja. Dah lah aku rindu mama kan~ Hmm... Miss you mom -.- Nasib lah keadaan cuaca hari ni tak panas@ mendung. So, takde lah berpeluh-peluh time baca surah yassin dekat pusara mama tadi. And yeahh... syukur alhamdulillah! Aku dapat sedekah kan surah yassin dekat mama. Semoga roh mama aman disana! Amin~ Ok! Lets move forward. Settle hal kubur, aku terfikir nak ajak ayah pergi jalan-jalan sambil shopping raya. Tudiiiaq  Almaklumlah, aku kan tak shopping apa-apa lagi. Kebetulan pulak semalam dah gaji, walaweyhh *_* Winkwink, kayoo lah den kan. HAHA. Tadi shopping pun ala kadar je. Tak banyak macam dulu dah. Saya kan dah besar so tak perlulah susah-susah nak giler glamour beli baju yang liplapliplap bagai uh. Tema tahun nie simple and plan= SIMPLE PLAN! HEHE. Malas nak over-over sangat wow. Baju raya tahun lepas pun banyak yang tak dipakai lagi. So apa salahnya recycle untuk tahun nie pulak. JIMAAT BIN SAVING~ HAHA. So, korang, korang~ Check it out lah yea.


So, apa macam? Sikit je kan baju raya akuu~ HAHA. Yang paling tak boleh blaah, jersi Malaysia tu pun merupakan salah satu koleksi baju raya aku tahun nie. Percayaalah!! HEHE. Seriusly, aku memang tengah IN LOVE dengan jersi Malaysia. Tak sabar nak beli yang colour biru pulak. Pffftt. Chaw!
MAAF! GAMBAR AGAK KABUR. ALMAKLUMLAH SAYA MANA MAMPU NAK PAKAI NIKON. HAHA
ESOK DUDUK RUMAH JER. KBAI 

Thanks for reading.