Tuesday, 23 August 2011

Awak, saya nak nie!

23 OGOS 2011- NAK JUGAK! NAK JUGAK!
Dah lama tak keluar rumah uh. Acececehh... Nampak beno nipunyer. HAHA. Disebabkan sekarang nie bulan puasa, so agak susah lah nak minum plus makan ditempat awan kan. For your information, I'm so in love with this drinks. Hell yeahh! Rinduuuuuu nya nak minum air tue. Start kerja nanti, EVERYDAY aku akan pergi beli that drinks uh. XOXO. Mesti korang terbusy body nak tahu air apa kan? HAHA. Air ni digelar air KITA walaupun tak declare pape . AHAA... Tapi memang lah! Tak boleh beli satu. Wajib kena ada DUA. Saya ulang lagi sekali... WAJIB KENA ADA DUA! Baru padan  ♥ LALAALALAALA. Gurau je lahh. So, korang check it out lah yeaah.
Ni nama air dia! Korang pernah minum ker? Sumpah sedap especially bila ada pearl inside it. Mula-mula kan, aku agak jakun tau bila minum pearl tu... But lama-lama I'm so in love with the pearl. Sedaaplaweyh  ♥ Ummmppp~ Tak boleh nak describe dengan kata-kata. AHAHA.

Apa macam? Mau! Kalau mauu, pergi lah beli sendiri yea.
TAK SABAR NAK MINUMM

Thanks for reading.