Wednesday, 24 August 2011

Aku Atuk Guru

24 OGOS 2011- BERTUKAR!
Just nak mention bahawasanyer aku dah tukar lagu di blog lagi. HAHA. Poyo giler kan! Benda bodoh tu pun nak bagitahu~ Ceeeet... Background pun dah ditukar LAGI dan LAGI! Asyik-asyik bertukar
jee. Bertukar! Bertukar! Bertukar! Dah macam power rangerrs dah. WAWAWAWA~ Hmm... Bosan la awak! Tu yang saya asyik main tukar-tukar je uh. Tingting tingting~ Pengumuman! Pengumuman! Tadi, aku berblogwalking dekat blog kawan aku si Kiko kalaluna. Saya jumpa gambar saya dekat blog dia~
He called me TOK GURU??!! Walaweeyh... Bangga sekejap! Winkwink *_* HAHA. Actually, dia baru nak start berblogging. So, Good luck lah saya ucapkan yea. Apa yang boleh dibantu, saya bantu. Kbai :)
SHARING IS CARING  

Thanks for reading.