Monday, 22 August 2011

Newbieees

22 OGOS 2011- NEW BEBEH
What's up? What's up people! HAHA. Hey. Selamat petang aku ucapkan kepada semua yang rajin mengusha blog aku nie. First of all, lihatlahh dunia! (sambil buat tangan ala  ratu cantik) Blog aku sudah pun bertukar wajah. WAWAWAWA. Show off giler babi kan kau Syera. HEE... Actually, takde lah baru mana pun. Just tukar layout background, tukar icon sebelah title, tukar header meoow, tukar title font and favicon ajeer. Aku tak pandai lah nak edit lebih-lebih ni sebab aku takut terlalu over. Kan orang selalu kata less is more~ So, bersyukurlah dengan apa yang ada. Kalau rajin, esok lusa aku edit lah laaagi. So, camne~ Cantik? Hodoh? buruk? Lawa? HELL YEAH!
ADA AKU KESAH
LIHATLAH DUNIA!

Thanks for reading.