Monday, 29 August 2011

#153, Ini khas untuk korang

29 OGOS 2011- AMPUN MAAF DIPINTA!
Disebabkan aku tak boleh tidur setakat pukul 2.00 pagi niw, aku dah buat keputusan untuk tujukan ucapan ampun dan maaf dekat member-member aku. Kepada nama yang tiada dalam senarai, jangan berkecil hati tau. Mungkin saya terlupa pasal anda. Takpe-takpe! Posting ini akan ada sambungannya nanti. Don't worry be happy yeah sayangs. So, kepada:
Manager-manager
(Kak Salmah, Kak Era, Abang Muhammad, Abang Osman, Abang Zulfadli, Kak Amiera dan Kak Asmawati)
Selamat Hari Raya Syera ucapkan kepada semua. Ampun dan maaf dipinta sekiranya ada TER-mengumpat, TER-gosip, TER-cakap belakang, TER-gurau sehingga menyinggung perasaan, TER-tidak berpuas hati berkenaan masalah jadual, TER-silap cakap sehingga mengguris hati, TER-lebih bergurau sehingga ada yang terasa dan segala macam TER- lagi lah. HEHE. Saya kan budak nakal! Suka cakap banyak pulak tuh. Confirm-confirm banyak buat salah dekat korang semua kann~ So yeah, Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin. Raya nanti datanglah rumah Syera ohkey.

My bestfriends forever
(Ahmad Afiq Sakimi, Shamsul Azrin, M.Faizal, Ahmad Afiq Irsyad, Wan Ahmad Fazri)
Weyh korang-korang yang Syera sayang, Selamat Hari Raya Aidilfitri dan salam satu merdeka Syera ucapkan kepada kalian. Thanks sebab always be here for me. Thanks sebab selalu tolong Syera bila Syera ditimpa masalah. Thanks sebab selalu ambil berat pasal Syera. Thanks jugak sebab anggap Syera ni kawan korang. Lastly, Thanks for everything lah~ Syera nak mintak maaf jikalau Syera ada menyakitkan hati korang. Ucapan maaf juga Syera sampaikan jika Syera agak berkurang ajar dengan korang semua sepanjang perkenalan kita. A thousand of Sorry jugak sebab selalu buat korang bertekak sesama sendiri disebabkan Syera. Syera sayang korang semua uh! Akhir kata, Selamat hari raya. Maaf zahir dan batinn. Nanti suruh Awee drive bawak korang datang rumah Syera yea.

My big sisters and brothers
(Abang Wandee, Kak Fifi, Abang Khai, Kak Fyna, Kak Annisha, Ruslan, Kak Nurul, Nasir, Abang Akie, Abang Amie)
Selamat hari Raya untuk semua yea. Syera nak mintak maaf kalau ada tersilap bicara,termarah yang tak kena, tertanya tak tentu pasal, tersasul yang tak sengaja, terpinjam harta benda, termoody tak tentu hala dan sebagainya. Syera tahu Syera ni degil SIKIT, tak nak dengar kata dan sebagainya, So please! Maafkan Syera. Selamat Hari Raya. Ampun maaf dipintaa. Peaccce *_*

My friends
(Huzafiq, Aloy, Sollihin, Rohidi, Hasana, Shamsul Riduan, Zairul Nizam, Syarifuddin Fahmi dan yang sewaktu dengannya)
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Terima kasih sebab selalu tolong Syera especially time closing. I appreciate it. Thanks a lot. Sayang korang~

*So, apa macam? Ada nama yang tertinggal ker? Hmm... Sorry guys. Aku dah lama tak kerja so memori ingatan aku agak blurr-blurr sikit. Nanti aku dah start kerja aku sambung balik posting ni ke bahagian kedua plak ekh. HEHE. Chaw *_*
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Thanks for reading.