Sunday, 14 August 2011

Jahat budak jahat

14 OGOS 2011- SAYA SUDAH KEMBALI
Hey semuaa. Assalamualaikum aku ucapkan. I'm back peoples! Aku sudah kembali. Kembali berblogging selepas lebih kurang 4 bulan menghilangkan diri. Ermm... Don't you guys missed me? HAHA. Kidding *_* Aku rindu nak berblogging semua. Rindu nak merepek dekat blog hampeh aku nihh. Oh yeah, Blog masih sama seperti dulu. Tiada lebihnya dan tiada kurangnyaa. JUST bar lagu dekat blog aku nie aku dah delete sebab aku tak tahu cara nak guna code baru. Insya allah suatu hari nanty akan adalah lagu dekat bloggies aku yea. Mesty korang tertanya-tanya kenapa blog aku nie sama jer dari dulu sampailah sekarang?? HAA, Lagi sekali aku tekankan disini, AKU MALAS NAK EDIT BLOG AKU. Aku ulang lagi sekali... AKU MALAS NAK EDIT BLOG AKU!!! Nak tahu sebab ape? Heehh... Blog aku, sukahati akulah nak edit ke tak. Tak kacau sesiapa pun kan. Now, blog hanya lah tempat melepas bosan, melepaskan amarah, melepaskan kesunyiaan dan bla bla blaa... Banyak kejadian buruk telah berlaku dalam hidup aku semenjak dua menjak nie. Aku takde lah anggap ianya buruk sebab aku rasakan ini semua dugaan tuhan untuk aku. Aku sebagai hambanya kenalah banyakk bersabar. Ye edaak?? HAHA. Malas arh nak cite story yang sad-sad nie sebab nanti aku nangis. Korang nak tengok aku nangis ker? HAHA. Tak nak kan! So tak payah lah. Nanty aku ada masa aku cerita yeaa. Don't worry be happy okeng. Okey arh. Nak out sudaah. Mahu teman emak. Takecare guys. Jumpa di next entry.

I'M BACK PEOPLE!

Thanks for reading.