Wednesday, 11 May 2011

Wednesday

11 MAY 2011- NEVER SAY NEVER
Heyyo. Selamat berhari Rabu. Hari nie hari happy aku. Melepak dengan orang tersayang memang lah menyeronokkan. Bukan senang tau nak berkumpul macam nie. Rinduuuuuu sangatt! HEHE. Semalam perasaan aku tersangat-sangat lah down, but hari nie aku happy-happy jerr. Semua ketidakpuasan di dalam hati sudah pergi meninggalkan aku. So yeah, aku nak senyum ajerr. Betullah kata mamat sorang nie; Lupakan apa yang terjadi semalam dan mulakan hidup yang baru hari ini. Thanks babe! I akan ingat benda nie for the rest of my life.  Sorry for being emotional yesterday and I'm so so sorry for being mean. Maybe sebab letih sangat kott. Pasal cornetto yang aku tumpah kan semalam tu, HEHE... Berjuta-juta ucapan maaf saya ucapkan kepada budak-budak closing yup. Menyusahkan korang jerr! Starting from today, I'm nobody and I'm free from everybodyy. HAHA. Statement berani mati. Cis! Apa aku merepek nie??? HAHAHA. Besties aku cakap; No matter what happend in life, always think positive. Aku tengah cuba la nie walaaupunn terpaksa makan hati. Dunia nie kan berputar. Bukan selama-lamanyer kita akan berada diatas. Sekali sekala akan turun ke bawah jugak. So yeah... tabahkan hati, kuatkan mindaa. Chaiyook Syera *_* Pasal nak sambung study, aku sendiri tak boleh nak buat keputusan. Macam yang aku cakap dalam posting aku sebelum nie, bab buat keputusan lahh bab yang aku paling bodoh sekali. Jangan tanya aku kenapa sebab aku sendiri pun tak tahu... Maybe aku tak ready lagi kowt. But, don't worry. Satu hari nanty... Aku akan pergi mencapai cita-cita aku. Korang doakan lah aku yup. Esok hari khamis kan, aku tak nak ungkit lagi hal-hal yang berlaku semalam. Korang pun please tolong jangan ingatkan aku pasal kes-kes yang dah lepas. Kadang-kadang aku sentap tahu takk!! HAHA. Almaklumlah aku kan budak yang kuat sentapp walaaauuu.... Arh, sudahlah! Jumpa di next posting. Byebye bloggies :)

Thanks for reading.