Wednesday, 11 May 2011

SYERA OH SYERA

11 MAY 2011- YOU SMILE, I SMILE
Assalamualaikum dan selamat malam. Hollas people. Sudah lama aku tidak berkarya di blog aku nih. Agak-agak dah berhabuk ke belum ekh? HAHA. Bulan 5 akan berlalu pergi tapi blog aku masih macam nie jugaks. Tidak beredit langsung. Walaweyh, sumpah pemalas giler babi kan kau Syera. HEHE. Okey, now lets start the story. Life aku agak kelam kabut sejak kebelakangan ini. Aku sendiri pun tak tahu kenapa but I think I can changed it although it's so damn hard. Masalah terbesar aku sekarang adalah aku tidak pandai membuat keputusan untuk diri aku sendiri. Betul lah apa yang orang kata, aku hanya tahu bergantung harapan dekat orang lain. Tak pernah nak usaha buat sendiri. Erm... Please be matured Syera! Jangan nak mengada-ngada. Kau kan dah besarr. Hehh... Umur je meningkat naik okey. Tapi hati dan perasaan still keanak-anakkan lagi. HAHA. Sejak beberapa hari ini jugak, perasaan aku tersangat-sangat lah emotional, sensitif, Kuat sentap, cepat tersentuh bla bla bla... Pantang kena sergah sikit, mesti menangis. Kenapa? Why? How could this happened? Cer cite cer cite!  Aku rasa aku nie dah macam orang tua uh. Aku dah try tahan diri aku daripada menangis, but tak boleh. Hehh... and semalam was a bad bad day to me. Lagi sekali aku menangis. HAHA. Macam bodoh kann! Benda kecik pun nak nangis. So, starting from today I'll try my best to be strong. Jangan nak jadi cengeng sangat. And yeah, aku dah malas nak sayang-sayang orang dah. Asyik aku je nak sayang dorang, abis sape nak sayang aku kann!!!

p/s: I have my own life. So, back off people!

Thanks for reading.