Wednesday, 11 May 2011

CINTA

11 MAY 2011- AKU LAGI ! HAHA
See me again peoples... HAHA. Ini adalah posting aku yang ker 3 dalam sehari. Walaweyh... Apa kata korang taip jer URL nie; http://yesimsyera.blogspot.com, duduk diam-diam than baca entry aku. Tu lagi berfaedah dari korang layari laman web laman web porno kan (ada kena mengena ker? HAHA) Okey! Let makes story. Kita lupakan sekejap pasal orang tu, orang nie, orang itu ini dan bla bla bla blaa... and kita story pulak pasal cintaa. Jangan ditanya pasal cinta dekat aku, sebab aku tak reti apa pun. Bukan sebab aku bodoh tapi aku blurr bila sampai bab-bab nie. Biar aku bagitahu korang, sekali aku jatuh cinta sampai bila-bila aku akan obsess dan addicted dekat cinta. Makan tak lalu, tidur tak lena, mandi tak basah, sehari tak berhubungan boleh menggelupurr, kerja tak semangat and whatsoeverr. Aku tak nak pengalaman lalu berulang kembali walaupun ada pepatah yang mengatakan ''yang berlalu takkan berulang''. Hehh -.- Itu sume hanyalah omong kosong sahaja. Percayalah cakap aku ini. Kata orang diam itu tandanyer merajuk tapi kalau merajuk pun takde orang nak pujuk nak buat apa jugakkan. Penat jerr tarik muncung panjang-panjang. HAHA. Aku pernah alami semua nih laa... sebab tu aku share story ni dekat blog aku walaupun tak de sape nak baca kan. Tapi ada aku kesahh???!!! Walaweyhh *_* Kalau aku story dekat korang pasal pengalaman cinta aku masa zaman-zaman kejahilan aku dulu, confirm tak abis bhai. Ntah-ntah bersambung di next posting. HAHA. Erm... Usah dikenang cerita lama kan. Bukak buku baru tutup buku lamaa. Aku bukan bercinta pun sekarang. Maksud cinta yang sebenar-benarnya pun aku tak tahu macam mana nak jatuh cintaa. And lagi satu, sape jer yang tahan dengan aku nie?? Dah la kuat sentap. Tacink lebih! Tak percaya?? ok fine (: Pergilah tanya mereka-mereka tu ekh. Bagi aku, kalau ada jodoh ada lahh uh. Ini kerja tuhan. aku hanya mampu merancang.

p/s: Sorry terpaksa kecewa kan korang yup. Aku belum bersedia -.-

Thanks for reading.