Thursday, 5 May 2011

Budak Comel

05 May 2011- BLOGGER PEMALAS !
Hey korang. What's up dohh? Walaweyh, Syera si blogger pemalas telah mengupdate blog dia. HEHE. Sumpah tak boleh blahh okey. Actually, aku memang malas nak buat entry baru, tapi kan sayang pulak uhh. Kesian blog aku nie. Mati dan tidak bernyawa. Orang lain sibuk duk edit-edit blog, tapi aku... Ermm, tak buat pape sejak bulan empat hari tuhh. Okey fine! lantaklah kan. Asalkan aku happy sudaaa. Winkwink *_* Today was a great great day for me. Habiskan masa dengan orang tersayang memang menyeronokkan. I'm super happy walaupuuun aku sentap dengan seseorang nie. Aku pun tak tahu pahal aku nangis sebab benda tu, tapi sumpah memang aku terasa giler babii bila dia cakap dekat aku macam tue. Kalau nak perli pun agak-agak laweyh. Tengok kiri kanan duluu. Nie main lepas jerr. Sape tahan kan!! Like seriously bukan aku sengaja tak nak masuk kerja time pagi, but cuba fikirr... seminggu berturut-turut aku masuk kol 8 pagi. Bangun jer dah pukul 5.30, than siap-siap semua dah pukul 6 lebih. Pastu nak hantar adik aku sekolah sume-sume uh... Hehh, complicated tau. Kadang-kadang tu sampai tak cukup tidurr. Pergi kerja dengan mata stim. Korang suka lah tengok kan. Grrr -.- Ok close story. Malas nak panjang-panjangkan cerita. Nanti timbul plak masalah baru. Kes sentap menyentap. Tak tahann nyooot... Ops! HEHE. Lupakan perkara yang menyedihkan itu sebab aku dah maafkan dia (walaupun dia tak mintak maafkan) Now, nak story pasal bowling tady. Hehh... Just nak hebahkan dekat semua orang bahawasanyerr aku BUKAN ditempat terakhir. Sekiann! HAHA

P/S: Thanks to orang tu sebab caring, maring, saring sangat-sangat todayy. HAHA. Sayang kamu lah. Weeeee :p

Thanks for reading.