Thursday, 28 April 2011

Thank you

28 April 201- TERIMA KASIH DAUN KELADI
Ini merupakan posting aku yang kedua untuk hari nih. Almaklumlah hari nie kan OFF day aku. Suka nyerr. HAHA. Erm, korang perasan tak yang entry aku dua tiga hari nie agak beremosi. Asyik cakap nak berubah lah, apa lah itu lah ini lah... Actually aku pun dah bosan nak ulang benda yang sama. Nie last aku bagitahu bahawasanyer aku akan ubah perangai aku. FULLSTOP!! Okey fine *_* now, kita bukak buku baru okey. Sebab dah lama giler babeng tak update blog kan, aku jadi rindu plak nak merepek plus meraban dekat sini uh. Setiap kali nak update blog, mesty ada benda yang menghalang. mouse rosak lah, mata mengantuk lah itu lah ini lah. Haiyak... gua bilang sama lu, hidup gua sekarang memang memenatkan. Kadang-kadang tu, aku rasa macam nak berhenti kerja je uh. Tapi insya allah takkan kowt buat masa nie. I need money baby *_* HEHE. Tak puas lagi nak berjoli dengan wang sendiri. Nanti dah berhenti kerja, mana aku nak cari duit. Aku tahu mama aku takkan kasi aku walau sesen pun wang untuk aku belanja sakan (macam drama melayu plak) HAHA. Kerja aku semakin hari semakin mencabar especially bila aku masuk bahagian kitchen. Memang memenatkan. Hari tu, aku kena duduk VATS and guess what, memang nak tingtong dah dibuatnyer. Nasib aku KUAT (sambil letak tangan didada, mata pandang keatas) HAHA. Sekarang aku faham perasaan budak-budak kitchen bila kiteorang demand mintak burger. Konklusinyer kita kena sabarr yea wahai runner dan order taker. Sekarang kontrak open kiosk desserts memang milik aku and yeah, aku gembira. Pengakuan ikhlas nie, AKU GEMBIRA! HEHE. Letaklah aku dekat mana pun, aku tak kesah. Sebab aku nak belajar benda-benda yang baru dan belum pernah aku belajar lagi. Sebenarnya seronok tau buat benda yang kita tak nak buat sebab lama-lama kita boleh mahir dalam semua bahagian. Thanks yea akak sebab bagi Syera peluang untuk belajar. Siap bagi cikgu yang baik lagi. Thank you so much. Semua pengalaman ni sangat berharga untuk Syera. Terima kasih :)

Thanks for reading.