Wednesday, 20 April 2011

Nobody perfect -.-

20 April 2011- LUPAKAN JER LAH SYERA!
Bila malam menjelma... Yeah, sekarang dah malam. Hmm ^^ Sekejap jerr hari Rabu nak abis kan. Esok dah hari Khamis. Pastu dah Jumaat. Haiyaa, tup tap tup tap dah nak masuk bulan 5. Life aku sama jerr. Takde perubahan pun. Maksud aku bukan lah takde perubahan langsung. Perubahan tue ada, just tak sama macam yang aku rancang dalam hidup aku. Erm, hari nie aku dah fikir semasak-masaknyer. Aku akan cuba untuk merenggangkan hubungan aku dengan orang-orang yang aku sayang. Aku serius okey -.- Tak payah nak rapat SANGAT dengan sesiapa lagi. Biar senang hati korang semua. Letih lah macam nie. Kalau baik ngan someone jer, mesti kata couple. Tak faham doh -.- Explain to me please. Aku bukan sentap ataupun tacink, It's just that aku tak nak orang yang aku rapat tue kena bahan sekali. Kesian dorang. Tak tahu pape, tetiba tumpang semangkuk. Tak pasal-pasal famous macam aku. Di sini aku nyatakan bahawasanyer aku bukan milik sesiapa. Semuanyer kawan aku dan aku sayang semuanyer. Nothing special between us. Stop judging people because nobody perfect in this world. Aku bukan nak kata aku bagus, tapi cuba lah korang fikir betul-betul... Mana ade manusia yang sempurna dalam dunia nie. Setiap kejadian Allah tue mesti ada kelebihan dan kekurangan nyer. So, now aku dah amik keputusan yang aku akan menjarakkan diri aku daripada semua orang. Asal itu dapat menutup mulut manusia daripada berkata-kata, sudahlah ekh... Friends are forever. Kalau benda ni yang dapat memuaskan hati semua, aku redha dan aku sanggup korbankan semuanyer. Biarlah orang nak kata ape, asalkan aku puas dan tidak menyakitkan hati sesiapa. Aku harap korang faham. Sorry! Posting kali ini agak beremosi. Pasal benda yang telah aku pinjamkan itu, aku dah buat keputusan yang aku akan mintak balik that thing and buang on the spot jugak. Malas nak panjang-panjang kan cerita lagi. Chaw!

P/s: Kenapa aku tetiba tacink plak nie? HAHA.Kan dah tak machoo =.=

Thanks for reading.