Monday, 18 April 2011

Kesian kesian

18 April 2011- NASIB BADAN!
Assalamualaikum dan selamat malam. Berjumpa kita kembali selepas berhari-hari aku tidak mengupdate blog. Harap maklum! Saya sibuk melayari kehidupan yang penuh dengan dugaan ini. Erm! Hari nie hari kerja yang sungguh tidak best. Pasangan berduet aku sudah pergi meninggalkan aku untuk 4 hari. Sumpah, aku bosan tanpa dia. Kak Fifi *_* Cepatlah balik uh. Erm... Bosan nyer hari nie. Semua orang cuti. Dia tu cuti, dia nie cuti... Heshh! Apa kes? Pakej cuti lagi ker hah? HAHA. Ntah lahh. Esok aku open kiosk dessert LAGI. Alahai... 'Seronoknyerr' la kan. Dah la datang lambat pagi tady. Nie semua kes malas nak bangun dari tidur. Mengantuk giler sebab bergayut dari pukul 3 sampai ke 5 pagi. HEHE, Dah lah hujann kan. Ermm, alangkah indahnyerr kalau dapat tidur lelama. HEHE. Ekh, nie mak bedah nak story sikit! Korang nampak tak gambar PA*** kat bawah nie?

Haa... Tu lah kesan ''gigitan cinta'' Mr. Basket fries untuk aku. HAHA. Gangster takk? Walaweyh. Sumpah sakit giler babeng time kena tuh. Tuhan jeh yang tahu perasaan aku. Dah lah panas, berminyak plak tuh. Tahu je lah kan macam mana besi bila dah kena minyak panas. Rasanyerr memang tiptopp. Betul betul hoa lio!  HEHE. Tapi kan, bila aku tengok parut nie lelama, dah macam tatu kumpulan gangster pun ada gaks. HAHA. Perasan gangster la tuh -.- Tapi betul lah! Erm, nampak gayanya satu kesan hilang, timbul lagi kesan yang baru. Heh... susah susah *_* Walau apa pun yang terjadi, aku redha jer lahh. Sumenyer dugaan tuhan kan.

Thanks for reading.