Tuesday, 19 April 2011

I've changed

19 April 2011- MEMANG AKU DAH BERUBAH
Hari nie sunggguuuuhh panas. Percayalah! Walaupun aku duduk dalam aircond kan but still panas jugak. Peluh menitik-nitik membasahi baju ku yang sehelai itu. Heh... Nasib baik esok cuti. Boleh laa rendam baju lelama dalam downy. Biarr wangi. Awak pakai minyak wangi aperr? (seperti dalam iklan downy tue) HAHA. Okey fine! POSTING KALI INI TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAU YANG TELAH MENINGGAL DUNIA OKEY. So, kepada semua yang rajin membaca blog aku nie, jangan cepat terasa okey. Entry kali nie aku buat secara umum. Tadi, aku ngan member aku berborak pasal life. Almaklumlah, dah lama tak jumpa kan. Hmm... Sume member aku cakap aku dah banyak berubah. Dah tak lepak-lepak macam dulu lagi. Dah susah nak diajak berparti. Dah tak nak bergaul dengan member-member lama. Dah jarang hangout KL. Dah sombong. Walaweyh -.- Yew ke aku dah berubah? Hmmm... Aku pun rasa camtue lahh. SORRY lahh kawan-kawan. Aku bukan lagi Syera yang dulu. Syera yang dulu dah mati -.- Aku dah tak nak mensia-siakan hidup aku dengan berpoya-poya melepak tak tentu hala macam dulu. Now, I'm eighteen and I'm trying to be the best although I'm not the best. Dulu, friends come first but now FAMILY datang dulu okey. Kawan-kawan kebanyakkannyer tak boleh pakai. Time aku senang, ramai jer yang datang mengendeng. Tapi bila aku dalam kesusahan, sorang pun tak nak tolong aku. Macam nie ker kawan. Blah lah weyh. Sekarang, tak pasal-pasal korang nak cakap aku dah banyak berubah. Choi! Korang takde hak nak cakap macam tue. Nampak sangat korang tak kenal aku sepenuhnyer lagi. Sepatutnyer korang sokong azam aku nak jadi lebih baik dari zaman seventeen aku, nie tak! Korang terus menghasut aku jadi macam Syera yang dulu. Sudahlahh! Aku rasa tak rugi pun hilang kawan macam korang nie. Merosakkan hidup aku jer. Biarlah aku banyak berubah pun. Ini antara aku dan tuhan. Takde kena mengena dengan korang. So yeah, Syera yang dulu dah takde okey. No more lepakking, no more shopaholic, no more boyfriend and whatsoever. Korang kena faham tue !

Thanks for reading.