Saturday, 16 April 2011

Cuba cerita sikit

16 April 2011- BINGUNG + BENGANG 
Hey peoples. Assalamualaikum. Sorry semalam tak update blog. Kebusy-an melanda diri. Ceh! Serius doh. Aku balik kerja dah penat. Pastu mengantuk terus jer tidur. Mana ade masa nak update blog kan. Hmm... Hari nie aku kerja macam takde perasaan jer. Dah lah aku datang lambat time open tady. Actually, takde la lambat sangat kan. Terlewat 10 minit jer. Sorry Kak Salmah -.- Yang pastinyerr aku tak nak open dah lepas nie. Kalau boleh dielakkan, aku akan try elakkan. Tapi kalau terpaksa, aku nak buat camne lagi kan... Terima jer lahh. Sebenarnya aku tengah marah dekat someone sekarang nih. Aku sendiri tak tahu kenapa, tapi aku memang sangat-sangat marah dekat dia. Dia ade buat salah ker? Dia ada sakitkan hati aku ker? Ermm... Ntah la uh. Tapi lepas aku dengar story dari akak dan abang 'tersayang' (tersayang ker? HAHA. Aku sayang dorang okey) aku jadi bengang tetiba. KENAPA? Sebab apa yang dia cerita dekat aku selama nie tersangat-sangatlah kontra dari apa yang aku dengar tadi. Walaweyh! Gawat nih. Aku tengok dia pun macam dah lain dengan aku sekarang. Sorry! I don't want a serious relationship okey. Kawan tetap kawan dan sampai mati pun akan tetap jadi kawan. Aku tak nak putus persahabatan sebab hal-hal yang bodoh nie. Biar hilang pakwe/makwe sebab pakwe/makwe boleh dicari bila-bila masa jerr. Yang tak boleh di cari adalah teman yang sejati. Ntah lahh. Aku bingung!

P/S: Andai dapat ku undurkan putaran dunia, akan ku ubah semua, kata-kata dan tingkah lakuku !

Thanks for reading.