Tuesday, 22 March 2011

Love youalls

22 March 2011- FIRST DAY BEING EIGHTEEN
Yeeehaaaa... Selamat pagi cinta. Hee... Hari ni aku OFF. Cuti laweyhh *_* Baikkan Kak Era sebab bagi aku holiday (puji ikhlas nih okeng) Actually, hari nih ada banyak benda aku nak post pasal 21 March 2011. Semalam tak sempat nak update banyak-banyak story sebab mata sumpah mengantuk giler. Jyeah ^^ I miss my first day being eighteen. Oh gosh! Sumpah aku rindu hari semalam. Best giler bhai! Kiranya semalam boleh dikatakan as The Most Memoriable Birthday Celebration Ever ♥ Thanks youualllsss. Love you guys yaw Jom kita mulakan cerita. Aku post setiap cerita dalam setiap posting. Susah lah nak cerita semua dalam satu posting sebab story nya ada baaanyaakkk banget. Kalau letak semua story morry dalam satu post, aku takut korang pening jeh time baca nanti. So yeah... Check it out bebeh.

Thanks for reading.