Tuesday, 22 March 2011

Movie time

22 March 2011- HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA 
CERITA 3 
Hey friends. Kita sambung cerita kita pasal 21 March 2011. Lepas habis kerja semalam, kiteorang pergi tengok wayang. Aku, Abang Ruslan dengan Kak Amiera pergi tengok cerita Hikayat Merong Mahawangsa dekat GSC, Mid Valley. Alahh... Panggung wayang dekat depan McD tempat aku kerja tuh. Walaweyhh... Mengantuk aku tengok cerita tuh. Betul lah orang kata; budak tak matang jangan tengok cerita epilog nih. Confirm blurr -.- Aku ingatkan aku jeh yang TERmenguap-menguap time tengok cerita tu, rupa-rupanya yang disebelah kiri dengan kanan aku pun sama jugak. HAHA. Buat malu ajeh. Dah lah sejuk gilerrr babeng dalam tuh. Aku dengan Abang Ruslan siap boleh berborak lagi untuk mengelakkan mengantuk. HEE... Actually, aku kurang minat dengan cerita-cerita sejarah macam tuh. Saje je pergi tengok. Aku ingatkan best lah sangat uh. Sebab aku tengok orang duk cakap jalan cerita dia best, tapi hmmm... kureng lah. Maybe sebab aku kurang menghayati cerita nih kowt. Tapi 10 markah aku berikan dekat graphics dia. Bangga laweyh anak Malaysia boleh buat cerita macam nih. Dengan angin, kilat, ribut, petir dia semua nampak macam real. Time perang tuh, memang nampak superb giler. Negara China bersatu dengan Negara Rome untuk menentang Garuda. Haa... Nampak! Walaupun aku blurr-blurr je tengok cerita tu, tapi aku still tahu apa yang jadi okey. HAHA. Thanks to Kak Amiera and Abang Ruslan sebab tengok wayang dengan Syera semalam. Yeeeaaahhh mannn... Aku happy tahuu. Terima kasih daun keladi tau :)

Thanks for reading.