Monday, 14 March 2011

Mangsa seterusnya

 14 March 2011- CHICKEN POX LAGI
Hey. This is my second post in one day. Just nak story sikit, Demam ayam telah melanda rumah aku sekali lagi. HAHA. Nak tahu siapa mangsa seterusnya? Adik aku laa... Siti Nursyazwani binti Jefri
(siap nama penuh lagi uh) Welcome to the club bebeh ^^ Lepas nih mengeruk la kau kan. Tu laa ejek aku lagi. Sape suruh? Wekk *_* HAHA. Apa-apa pun aku doakan kau cepat sembuhh la ekh. Jangan salahkan aku sebab bukan aku yang mintak kau kena penyakit tue. Semuanya adalah takdir daripada Allah. Kita sebagai manusia nih kena lah terima dan redhaa dengan ketentuannya (aku pinjam ayat Dr.Fadzilah Kamsah dalam selami jiwa di Astro Oasis) Renung-renungkan dan selamat beramal. HAHA.

Thanks for reading.