Thursday, 17 March 2011

Kerja laweyh

17 March 2011- ESOK MEMANG CONFIRM AKU KERJA
Hey you alls. What's up? Soorrryy agak gedik sikit hari nih. HAHA. Mata aku sumpah mengantuk gilerr nih. Tapi biasa lah kan... Malas nak tidurr sebab gatal nak update blog bagai. Walaweyhh *__* Facebook sumpah lembap giler babeng doh. Bikin aku panas aje. Dari tadi loading, loading, loading. Connect nya tak pun. Haihh... Sampai bila semua ini akan berakhir?? Aku sudah mula menjadi bosan dengan keadaan facebook ini -,- Hush, Dah takde apa lagi yang aku boleh katakann. Just this 4 words... LANTAK KAU LAH BHAI! Malas aku nak layan kau! Esok aku dah start kerja. Kali ini memang CONFIRM aku akan pergi bekerja. Lantaklah muka aku lengee ke apa ke, aku dah tak peduli lagi okey. Aku tetap akan ke tempat kerja untuk mencari rezeki yang halal (ayat nak power jeh) Kalau aku tak pergi kerja LAGI kali ni, memang aku akan kena sound teruk la dengan manager terhebad tuh. Tuu diaa, korang tak dengar lagi ceramah pengurus restoran kitaorang. Binasa hati korang kalau dengarr uh. Powerr bhai ayat dia. Menusuk sampai ke jantung dan paru-paru. Boleh sentap dan terus jadi arwah tahu tak. HAHA. Okey lah. Malas nak merepek panjang-panjang. Mata pun tak boleh nak angkat dah nih. Jumpa di lain posting yaw. Bye. Assalamualaikum

Thanks for reading.