Monday, 14 March 2011

Just be patient dear

 14 March 2011- SABAR JEH LA SYERA
Hello fellaaas, I miss you alls. Acececeh, ayat gedik dah keluar bhai. HAHA. Dua hari tak update blog macam dua tahun rasanya. Huy... Okey! Aku still tak masuk kerja lagi. Walaweyhh... Hari tu cakap tak serupa bikin kan. Gebang lebih -.- Tak sabar nak masuk kerja lah, apa lah, itu lah, ini lah. Huhu... Bukan salah aku okey. Aku still tak boleh terima keadaan muka aku nih haa. Time hari Sabtu hari tuh aku dah siap dah nak pergi kerja. Dengan semangat yang berkobar-kobar aku bangun pukul 7 pagi. Dah siap mandi, pakai baju and whatsoever, aku tengok balik muka aku dekat cermin. I wass like What the ''tuttt'' ? ''Syeraa, muka kau sumpah hodoh giler. Macam mana nak kerja uh. Entah-entah customers tengok kau terus blahh'' Seriously aku menangis that time. Sedih bhai! Aku punya lah semangat nak kerja kan, last-last bila tengok my own face yang still ada parut nih, terus semangat aku jatuh sampai ke bawah tanah. Aku cakap serious okey! Takde masa nak main-main. Lagipun parents aku memang tak kasi aku pergi kerja lagi. And and, aku sentap dengan seseorang nih. So, aku pun terus hilang mood nak kerja. On that day jugak, aku dah buat someone kecil hati dengan akuu. Sumpah aku takde niat nak buat macam tuh. I'm Soorrryyy. Saya mintak maaf yup. Saya janji benda nih takkan berulang lagi. What a bad Saturday kan. Nak update blog on that day pun macam malas jeh. Not in mood! Sekarang baru terasa nak update. Bosan bosan! Dah memang nasib aku nak buat macam mana. Redha dan terima jeh laa kan. Insya Allah bahagia di kemudian hari :)

Thanks for reading.